fbpx
Cupos Com portofoliu

Cupos Com – Companie de Transport Auto Internațional de Marfă

Website, Logo, Elemente Tipografice, Social Media, Branding – CUPOS COM

ANUL REALIZĂRII
2023-2024
CE AM REALIZAT
icons

Cercetarea de piață

Prototipare

Ux/Ui Design

Design individual

Sesiune foto corporativă

Creare de texte (copywriting)

Dezvoltare de site corporativ

SEO optimizare a paginilor de destinație

Mentinanță și monotorizare continuă

COLABORAREA PROMOVARE360 ȘI CUPOS-COM

Am fost partenerii de încredere ai Cupos Com, ajutându-i să construiască o prezență online care reflectă valuroile și avantajele companiei. Cu strategii practice și experiență solidă în marketing digital, am contribuit la consolidarea vizibilității online a Cupos Com. Descoperă cum am transformat ideile în rezultate în portofoliul nostru.

CUPOS COM SITE
Design Web

La Promovare360, ne-am axat pe crearea unui design atrăgător pentru Cupos Com, care nu doar subliniază individualitatea companiei, dar și aduce beneficii semnificative. Un design bine gândit nu este doar o priveliște plăcută, ci oferă și avantaje practice:

  1. Reflectarea Identității: Fiecare element al designului nostru este conceput pentru a reflecta valorile și personalitatea distinctivă a Cupos Com.

  2. Claritate și Eleganță: Am adăugat o notă de claritate și eleganță pentru a crea o impresie profesională și memorabilă.

  3. Diferențiere Competitivă: Un design de calitate pune în evidență Cupos Com în fața concurenței, captând atenția și consolidând imaginea brandului.

Explorează portofoliul nostru pentru a vedea cum aceste principii se transformă în realitate și aduc plus valoare afacerii tale.

CUPOS COM - dezvoltare site
Navigarea intuitivă

Am optimizat interfața pentru a oferi o experiență de navigare lină și intuitivă, facilitând accesul vizitatorilor la informațiile cheie, îmbunătățește experiența utilizatorilor și sprijină eficiența conversiilor. Navigarea intuitivă nu doar îmbunătățește experiența utilizatorilor, dar și sprijină obiectivele strategice ale Cupos Com.

Responsivitate pe Dispozitive Mobile

Design adaptabil la diverse dispozitive. Utilizatorii experimentează aceeași plăcere de navigare și acces la informații indiferent de dispozitivul pe care-l utilizează, contribuind la o experiență uniformă Elementele designului reacționează rapid la acțiunile utilizatorilor pe ecranele mobile, asigurându-le o experiență fluidă și eficientă.

Formulare și Elemente Interactive

Prin integrarea formularelor și a elementelor interactive, am creat o modalitate facilă și captivantă pentru vizitatori să interacționeze cu conținutul. Aceste elemente nu doar îmbunătățesc angajamentul, dar și facilitează conversiile, contribuind la succesul online

SEO Optimizare

Strategiilor avansate de SEO pentru a maximiza vizibilitatea online. Prin optimizarea  conținutului și structurii site-ului, am reușit să creștem poziționarea în motoarele de căutare, asigurându-ne că afacerea este găsită rapid și eficient de către publicul țintă.

REALIZAREA INDENTITAȚII VIZUALE

LOGO1 CUPOS COM
LOGO3 CUPOS COM
LOGO5 CUPOS COM
branding1 CUPOS COM
branding3 CUPOS COM
branding5 CUPOS COM
chipiu CUPOS COM
cana
calendar
LOGO2 CUPOS COM
LOGO4 CUPOS COM
LOGO6 CUPOS COM
branding2 CUPOS COM
branding4 CUPOS COM
branding6 CUPOS COM
branding7 CUPOS COM
pix
lenta
branding8 CUPOS COM

SOCIAL MEDIA MARKETING - CONSTRUIREA UNEI PREZENȚE ONLINE DURABILE

SMM CUPOS COM
Postare facebook CUPOS COM
Facebook CUPOS COM
SMM2 CUPOS COM

Identitatea Vizuală și Recunoașterea în Lumea Online

Am consolidat identitatea brandului CUPOS-COM și am crescut recunoașterea online prin abordarea coezivă a elementelor vizuale pe platforme de socializare. Logo-ul și conținutul relevant au format o prezență online puternică și memorabilă.

Promovarea Valorilor și Serviciilor:

Strategiile noastre sociale media au avut ca obiectiv valorilor și promovarea serviciilor cheie. Conținutul creativ și informativ a subliniat eficiența în transportul internațional, consolidând imaginea de calitate și profesionalism.

instagram CUPOS COM

BROȘURI INFORMATIVE - CARDURI DE FIDELITATE

Brosura CUPOS COM
Distribuție Eficientă a Informațiilor

Participarea la expoziții devine mai eficientă prin distribuirea broșurilor informative. Acestea facilitează comunicarea directă și distribuirea eficientă a informațiilor către vizitatori și potențiali parteneri de afaceri

CARD fidelitate
Personalizarea pentru Audiențe Specifice

Broșurile permit o abordare personalizată pentru diferite părți intereseate. De la potențiali clienți la parteneri de afaceri, informația poate fi structurtă și prezenată in mod specific pentru a raspunde niveilor fiecărei audiențe.

SOLUȚII
icons2

Grupul țintă principală a companiei CUPOS COM sunt importatorii și exportatorii, iar pentru a satisface nevoile acestor clienți, am implementat o serie de soluții digitale și de marketing personalizate pentru compania de transport de mărfuri internațional.

Cercetare de piață: Am efectuat o cercetare amănunțită pentru a înțelege nevoile și comportamentul importatorilor și exportatorilor din industria de transport internațional rutier. Această cercetare ne-a ajutat să dezvoltăm o strategie de marketing eficientă și să identificăm oportunitățile cheie pe piață.

Prototipare: Am creat prototipuri pentru a vizualiza și testa conceptele noastre de proiectare și funcționalitate înainte de dezvoltarea efectivă a site-ului companiei de transport. Acest lucru ne-a permis să obținem feedback și să aducem îmbunătățiri pentru a asigura o experiență online optimă.

Design UX/UI: Am dezvoltat o experiență de utilizator (UX) și un design de interfață (UI) care au facilitat navigarea și interacțiunea clienților cu site-ul companiei de transport. Acest lucru a contribuit la creșterea angajamentului și a conversiilor.

Design individual al site-ului: Am creat un design personalizat care a reflectat identitatea și valorile brandului companiei de transport internațional rutier, consolidând astfel recunoașterea și încrederea în brand.

Dezvoltare de site corporativ: Am dezvoltat un site web corporativ bine structurat, care a inclus informații detaliate despre serviciile oferite, facilitând astfel procesul de luare a deciziilor pentru importatori și exportatori.

Optimizare SEO a paginilor de destinație: Am implementat o optimizare SEO riguroasă pentru paginile de destinație, asigurându-ne că site-ul companiei este bine clasat în rezultatele motoarelor de căutare și că este ușor de găsit de către clienți potențiali.

Mentenanță și monitorizare continuă: Am stabilit un plan de mentenanță și monitorizare continuă pentru a ne asigura că site-ul funcționează în parametri optimi și pentru a face ajustări în funcție de evoluția pieței și feedbackul clienților.

Descoperiți Alte Proiecte

Solicitați o consultație gratuita

Alegeți unde vreți sa ne contactați

Solicitați Reducere 10%

Reducere Valabila Doar in Iulie 2024