fbpx
Design Ambalaj

Design  Ambalaj și Etichete

Design Ambalaj și Etichete bine conceput nu doar atrage atenția clienților, ci și consolidează încrederea în produs.

În lumea contemporana, design de ambalaj reprezintă prima impresie pe care clientul o are. La Promovare360, suntem conștienți că ambalajul atrăgător este cheia pentru captarea atenției clienților pe rafturile magazinelor. Ne angajăm să aducem o abordare creativă și personalizată în crearea designului de ambalaj, contribuind astfel la evidențierea produselor dumneavoastră și la atragerea atenției pe piață.

Procesul de Elaborare 

procesul de lucru ambalaje
design de cutie 3
procesul de elaborare
design de ambalaj 4

Cercetare și Analiză: Etapa inițială implica cercetarea pieței, mediului concurențial, publicului țintă și tendințelor pentru a forma o strategie solidă pentru desig ambalaj.

Definirea Strategiei: Pe baza informațiilor culese, se stabilește o strategie clară, orientată către obiectivele și direcțiile specifice pentru desig de ambalaj.

Crearea Conceptelor: Conceptele design de ambalaj sunt elaborate, având la bază idei puternice care rezolvă sarcinile de transmitere a caracterului și valorilor produsului, asigurându-i diferențierea față de concurenți.

Dezvoltarea Designului: Se transpun caracteristicile verbale ale brandului într-un design vizual atractiv, care stârnește dorința de achiziționare și reflectă energia și estetica brandului.

Implementarea Tehnicilor Diverse: În timpul dezvoltării ambalajului, se utilizează tehnici variate, precum ședințe foto, ilustrații, storytelling și diverse tehnologii pentru a maximiza atractivitatea și funcționalitatea produsului.

Realizăm design de ambalaj pentru diverse tipuri de Ambalaje și Etichete 

design punga

Design Pungă

design cutie

Design Cutie

design sticle

Design Sticle

produse cosmetice

Design Produse Cosmetice și Medicale

design etichete

Design Etichetă și Sticker

design pahare

Design Pahare

design ambalaje

Tetra Pak (Lapte, sucuri etc.)

design ambalaje flexibile

Ambalaje Flexibile din Plastic/Doy Pack

Ce poate include dezvoltarea unui design de ambalaj memorabil ?

Logo

Recunoașterea vizuală a companiei, produsului

Materiale de Marketing

Broșuri, cataloage, ghiduri, postări SMM

Procesul de elaborare Design Ambalaj și Etichete

Diferențiere Vizuală

Deign-ul ambalajului unic evidențiază produsul, făcându-l să iasă în evidență față de competitori și asigurând vizibilitatea acestuia pe piață.

Influență asupra Vânzărilor
Prin designul distinct al ambalajului, care nu doar atrage atenția, ci și poate influența favorabil comportamentul de cumpărare, poate genera o creștere a vânzărilor, facilitând accesul la informații și captând interesul consumatorilor.
Receptivitatea Consumatorilor
Design de ambalaj bine organizat și eficient furnizează informații clare și atrăgătoare, facilitând consumatorilor luarea deciziilor și generând o receptivitate și interes mai crescut față de produs.
iportanta ambalajului
Consolidarea Brandului

Prin designul al ambalajului, se construiește o conexiune emoțională între consumatori și brand, consolidând popularitatea și recunoașterea acestuia.

Asocieri Pozitive

design de ambalaj de succes creează legături între produs și brand, generând asocieri pozitive în mintea consumatorilor, consolidându-și astfel poziția în preferințele acestora.

Impactul Asupra Imaginii

Investițiile într-un design eficient conduc la îmbunătățirea reputației companiei, construind o imagine solidă și consolidând încrederea consumatorilor, astfel contribuind la creșterea prestigiului și relevanței pe piață.

Transformați-vă Ideile în Realitate

Calitatea unui design de ambalaj nu constă doar în estetică, ci și în funcționalitatea sa eficientă

Oferim soluții inovatoare de marketing digital si promovare website. Ajutăm să vă dezvoltați o prezență online puternică prin design unic, strategii de promovare eficiente și dezvoltarea de site-uri web de înaltă calitate. Promovare360 agenție de marketing cu ciclul întreg, in parteneriat cu Google Digital Garage, AIGA , Design Council, The Brand Identity Institute, Branding Strategy Insider, UnderConsideration, Logo Design Love., HubSpot Academy, MOZ Academy. Printre instrumente folosim si Google Search Console, Google Analytics, Ahrefs și alte instrumente de specialitate.

Solicitați o consultație gratuita

Alegeți unde vreți sa ne contactați

Solicitați Reducere 10%

Reducere Valabila Doar in Iulie 2024