fbpx
Best Asian Jobs banner

Best Asian Jobs

ANUL REALIZĂRII
2023
CE AM REALIZAT
icons

Cercetarea de piață

Prototipare

Ux/Ui Design

Design individual

Creare de texte (copywriting)

Dezvoltare de site corporativ

SEO optimizare a paginilor de destinație

COLABORAREA PROMOVARE360 ȘI BEST ASIAN JOBS

Într-o colaborare cu Best Asian Jobs, companie de recrutare a asiaticilor în România, Promovare 360 a avut un rol esențial în dezvoltarea unei prezențe online axate pe profesionalism și conținut de calitate în domeniul recrutării. Am modelat un website personalizat, conceput să ofere un avantaj competitiv, evidențiind oportunitățile de carieră și calitatea candidaților asiatici aduși în mediul românesc.

Design Web

Ne-am dedicat creării unui design captivant pentru a sublinia individualitatea companiei și a aduce beneficii semnificative în domeniul recrutării. Un design bine gândit nu este doar o priveliște plăcută, ci oferă și avantaje practice:

  1. Reflectarea Identității: Fiecare element al designului nostru este conceput pentru a reflecta valorile și personalitatea distinctivă a Best Asian Jobs.
  2. Claritate și Eleganță:Am adăugat o notă de claritate și eleganță pentru a crea o impresie profesională și memorabilă în domeniul recrutării asiaticilor în România.
  3. Diferențiere Competitivă: Un design de calitate pune în evidență Best Asian Jobs în fața concurenței, captând atenția și consolidând imaginea brandului în furnizarea de candidați asiatici de calitate pe piața muncii românești.

Explorează portofoliul nostru pentru a vedea cum aceste principii se transformă în realitate și aduc plus valoare activității tale.

best asian jobs website
Navigarea intuitivă

Am optimizat interfața pentru a oferi o experiență de navigare lină și intuitivă, facilitând accesul vizitatorilor la informațiile cheie, îmbunătățește experiența utilizatorilor și sprijină eficiența conversiilor. Navigarea intuitivă nu doar îmbunătățește experiența utilizatorilor, dar și sprijină obiectivele strategice.

Responsivitate pe Dispozitive Mobile

Design adaptabil la diverse dispozitive. Utilizatorii experimentează aceeași plăcere de navigare și acces la informații indiferent de dispozitivul pe care-l utilizează, contribuind la o experiență uniformă Elementele designului reacționează rapid la acțiunile utilizatorilor pe ecranele mobile, asigurându-le o experiență fluidă și eficientă.

Formulare și Elemente Interactive

Prin integrarea formularelor și a elementelor interactive, am creat o modalitate facilă și captivantă pentru vizitatori să interacționeze cu conținutul. Aceste elemente nu doar îmbunătățesc angajamentul, dar și facilitează conversiile, contribuind la succesul online Best Asian Jobs.

SEO Optimizare

Strategiilor avansate de SEO pentru a maximiza vizibilitatea online. Prin optimizarea  conținutului și structurii site-ului, am reușit să creștem poziționarea în motoarele de căutare, asigurându-ne că afacerea este găsită rapid și eficient de către publicul țintă.

Descoperiți Alte Proiecte

Solicitați o consultație gratuita

Alegeți unde vreți sa ne contactați

Solicitați Reducere 10%

Reducere Valabila Doar in Iulie 2024