fbpx
Tridental Banner

TriDental

Idetitatea vizuala, Cercetarea de piață

ANUL REALIZĂRII
2022

COLABORARE PROMOVARE360 ȘI TRIDENTAL

LOGO TRIDENTAL
Conceptul

În contextul logo-ului pentru TriDental, în care se integrează două triunghiuri, unul mai mare și altul în interior, conceptul se redefinește pentru a transmite o simbolistică puternică.

Expertiză: Cele două triunghiuri reprezintă expertiza și cunoștințele profunde ale TriDental în domeniul instrumentelor stomatologice. Triunghiul mai mare simbolizează fundamentul solid al expertizei, iar triunghiul interior evidențiază specializarea și detaliile profunde ale ofertei.

Precizie: Configurația triunghiurilor exprimă precizia și atenția la detalii. Forma geometrică definată a triunghiurilor sugerează o selecție riguroasă și precisă a instrumentelor stomatologice, evidențiind angajamentul TriDental pentru calitate și performanță.

Seriozitate: Integrarea celor două triunghiuri în logo comunica seriozitate și profesionalism. Linii clare și forme bine definite, alături de o paletă de culori neutre, inspiră încredere și accentuează atitudinea serioasă a TriDental în domeniul său de activitate.

Dezvoltarea Conceptului: Cu feedbackul și direcționarea primită, am creat mai multe variante de concepte pentru logo, cu accentul pe cele două triunghiuri – unul mai mare și altul în interior. Am explorat diferite stiluri grafice și paletă de culori pentru a găsi o prezentare vizuală care să reflecte expertiza, precizia și seriozitatea dorite.

SIMBOL TRIDENTAL
Paleta de culori
PALETA DE CULORU TRIDENTAL

Comunicare și Colaborare:

Inițial, am desfășurat ședințe intensive de discuții și întâlniri cu echipa TriDental pentru a înțelege în profunzime viziunea, valorile și direcția pe care doreau să o transmită prin logo. Acest proces a contribuit la conturarea cerințelor și a obiectivelor clare pentru proiect.

Branding Tridental
tridental Calendar

Analiza Competiției și Identificarea Unicității:

Am analizat atent piața de instrumente stomatologice și identificat elemente distinctive ale competitorilor. Această analiză a servit drept bază pentru a ne asigura că logo-ul TriDental va fi unic și va evidenția în mod eficient identitatea brandului în piață.

Cana Tridental

Iterații și Ajustări:

Am luat în considerare feedback-ul detaliat primit de la echipa TriDental și am efectuat ajustări pentru a asigura că logo-ul răspunde în mod corespunzător valorilor și identității brandului. Am făcut iterații multiple pentru a ajunge la varianta finală, perfect adaptată nevoilor lor.

Bec tridental

Finalizarea Designului:

Am finalizat designul logo-ului TriDental, asigurându-ne că cele două triunghiuri sunt integrate în mod armonios și că se păstrează simplitatea și eleganța propuse inițial. Am selectat o paletă de culori și o tipografie care să consolideze mesajul logo-ului.

Livrarea Proiectului:

Proiectul a fost livrat către TriDental sub forma unui pachet complet, incluzând variante ale logo-ului pentru diverse medii și platforme, asigurându-ne că pot să-și prezinte identitatea de brand în mod coerent în toate contextele.

Prin abordarea colaborativă și atenția la detalii, proiectul TriDental a fost un succes, oferind un logo distinctiv și reprezentativ pentru identitatea și valorile brandului lor în domeniul instrumentelor stomatologice.

Descoperiți Alte Proiecte

Solicitați o consultație gratuita

Alegeți unde vreți sa ne contactați

Solicitați Reducere 10%

Reducere Valabila Doar in Iulie 2024