fbpx
Riton banner

Riton România imprimante 3D Stomatologice

Website, Logo, Elemente Tipografice, Social Media

ANUL REALIZĂRII
2022-2023
CE AM REALIZAT
icons

Cercetarea de piață

Prototipare

Ux/Ui Design

Design individual

Creare de texte (copywriting)

Dezvoltare de site de prezentare

SEO optimizare a paginilor de destinație

COLABORAREA PROMOVARE360 ȘI RITON ROMÂNIA

Într-o colaborare cu Riton România, distribuitor de Imprimante 3D Stomatologice, Promovare 360 a avut un rol esențial în dezvoltarea unei prezențe online axate pe profesionalism și conținut de calitate în domeniul tehnologiei dentare. Am modelat un website personalizat, conceput să ofere un avantaj competitiv evedențiind calitatea și inovația produselor Riton.

Design Web

La Promovare360, ne-am dedicat creării unui design captivant pentru Riton, compania de Imprimante 3D Stomatologice, care nu doar subliniază individualitatea companiei, ci și aduce beneficii semnificative. Un design bine gândit nu este doar o priveliște plăcută, ci oferă și avantaje practice:

 1. Reflectarea Identității: Fiecare element al designului nostru este conceput pentru a reflecta valorile și personalitatea distinctivă a Riton.
 2. Claritate și Eleganță: Am adăugat o notă de claritate și eleganță pentru a crea o impresie profesională și memorabilă în domeniul tehnologiei dentare.
 3. Diferențiere Competitivă: Un design de calitate pune în evidență Riton în fața concurenței, captând atenția și consolidând imaginea brandului în inovația stomatologiei.

Explorează portofoliul nostru pentru a vedea cum aceste principii se transformă în realitate și aduc plus valoare afacerii tale, Riton.

Riton portofoliu
Navigarea intuitivă

Am optimizat interfața pentru a oferi o experiență de navigare lină și intuitivă, facilitând accesul vizitatorilor la informațiile cheie, îmbunătățește experiența utilizatorilor și sprijină eficiența conversiilor. Navigarea intuitivă nu doar îmbunătățește experiența utilizatorilor, dar și sprijină obiectivele strategice ale Riton.

Responsivitate pe Dispozitive Mobile

Design adaptabil la diverse dispozitive. Utilizatorii experimentează aceeași plăcere de navigare și acces la informații indiferent de dispozitivul pe care-l utilizează, contribuind la o experiență uniformă Elementele designului reacționează rapid la acțiunile utilizatorilor pe ecranele mobile, asigurându-le o experiență fluidă și eficientă.

Formulare și Elemente Interactive

Prin integrarea formularelor și a elementelor interactive, am creat o modalitate facilă și captivantă pentru vizitatori să interacționeze cu conținutul. Aceste elemente nu doar îmbunătățesc angajamentul, dar și facilitează conversiile, contribuind la succesul online

SEO Optimizare

Strategiilor avansate de SEO pentru a maximiza vizibilitatea online. Prin optimizarea  conținutului și structurii site-ului, am reușit să creștem poziționarea în motoarele de căutare, asigurându-ne că afacerea este găsită rapid și eficient de către publicul țintă.

Design Adaptabil

Promovare 360 a redactat logoul deja existent pentru RITON, adaptat pentru a răspunde nevoilor diverse de formate și dimensiuni. Indiferent de spațiul disponibil, logo-ul se remarcă prin claritate și eleganță

riton logo

SOCIAL MEDIA MARKETING - CONSTRUIREA UNEI PREZENȚE ONLINE DURABILE

RITON SMM3
RITON SMM2
RITON SMM4

Identitatea Vizuală și Recunoașterea în Lumea Online

Am consolidat identitatea brandului Riton și am crescut recunoașterea online prin abordarea coezivă a elementelor vizuale pe platforme de socializare. Logo-ul și conținutul relevant au format o prezență online puternică și memorabilă în domeniul tehnologiei dentare.
Riton instagram
riton insta

Broșuri Informative Riton

brosura riton
Distribuție Eficientă a Informațiilor

Participarea la expoziții devine mai eficientă prin distribuirea broșurilor informative. Acestea facilitează comunicarea directă și distribuirea eficientă a informațiilor către vizitatori și potențiali parteneri de afaceri

riton brosura2
Personalizarea pentru Audiențe Specifice

Broșurile permit o abordare personalizată pentru diferite părți intereseate. De la potențiali clienți la parteneri de afaceri, informația poate fi structurtă și prezenată in mod specific pentru a raspunde niveilor fiecărei audiențe.

SOLUȚII
icons2

Grupul țintă principal al companiei Riton se concentrează pe utilizatorii de imprimante 3D din domeniul stomatologic. Pentru a satisface nevoile acestor profesioniști, am implementat o serie de soluții digitale și de marketing personalizate.

Cercetare de piață:

 • Analiza amănunțită a nevoilor și comportamentului profesioniștilor din domeniul stomatologiei care utilizează imprimante 3D.
 • Dezvoltarea unei strategii de marketing eficiente și identificarea oportunităților cheie pe piață.

Prototipare:

 • Crearea prototipurilor pentru vizualizarea și testarea conceptelor de proiectare și funcționalitate înainte de dezvoltarea efectivă a site-ului.
 • Obținerea feedback-ului pentru îmbunătățiri și asigurarea unei experiențe online optime.

Design UX/UI:

 • Dezvoltarea unei experiențe de utilizator (UX) și unui design de interfață (UI) pentru facilitarea navigării și interacțiunii cu site-ul.
 • Creșterea angajamentului și a conversiilor prin intermediul unui design intuitiv și atractiv.

Design individual al site-ului:

 • Crearea unui design personalizat care reflectă identitatea și valorile brandului companiei Riton în tehnologia dentară.
 • Consolidarea recunoașterii și încrederii în brand prin intermediul unui aspect distinctiv.

Dezvoltare de site corporativ:

 • Dezvoltarea unui site web corporativ bine structurat, furnizând informații detaliate despre imprimantele 3D și serviciile oferite.
 • Facilitarea procesului de luare a deciziilor pentru profesioniștii din stomatologie prin intermediul unui conținut informativ.

Optimizare SEO a paginilor de destinație:

 • Implementarea unei optimizări SEO riguroase pentru paginile de destinație, asigurând clasarea optimă în rezultatele motoarelor de căutare.
 • Ușurarea găsirii site-ului de către profesioniștii din domeniul stomatologiei care caută soluții în tehnologia imprimantelor 3D.

Descoperiți Alte Proiecte

Solicitați o consultație gratuita

Alegeți unde vreți sa ne contactați

Solicitați Reducere 10%

Reducere Valabila Doar in Iulie 2024