fbpx
Calfa Dent Baner

Calfa dent – Clinica Stomatologica

Website, Logo, Elemente Tipografice, Social Media

ANUL REALIZĂRII
2021-2024
CE AM REALIZAT
icons

Cercetarea de piață

Prototipare

Ux/Ui Design

Design individual

Sesiune foto corporativă

Creare de texte (copywriting)

Dezvoltare de site corporativ

SEO optimizare a paginilor de destinație

Mentinanță și monotorizare continuă

COLABORAREA PROMOVARE360 ȘI CALFA DENT

În strânsă colaborare cu Calfa Dent, Promovare 360 a avut un rol esențial în crearea unei prezențe online axate pe profesionalism și conținut educativ de calitate în domeniul stomatologiei. Am modelat un website personalizat, conceput să ofere o combinație subtilă de rafinament și utilitate, reflectând în mod autentic viziunea Calfa Dent.

Calfa Dent Website
Design Web Calfa Dent

La Promovare360, ne-am concentrat pe dezvoltarea unui design captivant pentru Calfa Dent, care nu doar evidențiază unicitatea clinicii, ci aduce și beneficii semnificative. Un design bine ponderat nu este doar o priveliște plăcută, ci oferă și avantaje practice:

 1. Reflectarea Identității: Fiecare element al designului nostru este creat pentru a ilustra valorile și personalitatea distinctivă ale clinicii Calfa Dent.

 2. Claritate și Eleganță: Am adăugat un strop de limpezime și eleganță pentru a crea o impresie profesională și memorabilă.

 3. Diferențiere Competitivă:

  Un design de calitate scoate în evidență Calfa Dent în fața concurenței, captând atenția și consolidând imaginea brandului în domeniul stomatologic.

Descoperă portofoliul nostru pentru a vedea cum aceste concepte se materializează și aduc valoare adăugată clinicii tale stomatologice.

Calfa Dent website design
Navigarea intuitivă

Structura de navigare intuitivă a website-ului a fost concepută pentru a oferi utilizatorilor o experiență fluentă. Cu un design prietenos, vizitatorii pot accesa rapid informații esențiale despre serviciile stomatologice oferite de Calfa Dent.

Responsivitate pe Dispozitive Mobile

Indiferent de locație sau dispozitiv, site-ul este optimizat pentru o experiență perfectă. Responsivitatea pe dispozitive mobile asigură accesibilitatea pe parcursul întregii călătorii online, evidențiind eficiența și inovația în domeniul serviciilor stomatologice oferite de Calfa Dent.

Formulare și Elemente Interactive

Pentru a facilita comunicarea și implicarea, am integrat formulare și elemente interactive pentru feedback și contact rapid. Astfel, website-ul devine o platformă eficientă pentru interacțiunea cu vizitatorii și pentru a le oferi informații utile în domeniul stomatologiei, oferind un mediu interactiv și prietenos la Calfa Dent.

SEO Optimizare

Strategiilor avansate de SEO pentru a maximiza vizibilitatea online. Prin optimizarea  conținutului și structurii site-ului, am reușit să creștem poziționarea în motoarele de căutare, asigurându-ne că afacerea este găsită rapid și eficient de către publicul țintă.

Monitorizare și Evoluție Continuă

Echipa Promovare 360 se dedică monitorizării constante și îmbunătățirii continue a website-ului. Această abordare asigură relevanța și eficacitatea pe termen lung a platformei online Calfa Dent.

Stomatologie Calfa Dent

SOCIAL MEDIA MARKETING - CONSTRUIREA UNEI PREZENȚE PE REȚELE SOCIALE

CALFA DENT SMM3
CALFA DENT SMM2
CALFA DENT SMM4

BROȘURI INFORMATIVE

Strategiile noastre sociale media au avut ca obiectiv valorilor și promovarea serviciilor cheie. Conținutul creativ și informativ a subliniat eficiența în transportul internațional, consolidând imaginea de calitate și profesionalism a companiei Adenosar.

CALFA DENT BROSURA2
CERTIFICAT CADOU CALFA DENT2
Distribuție Eficientă a Informațiilor

Participarea la expoziții devine mai eficientă prin distribuirea broșurilor informative. Acestea facilitează comunicarea directă și distribuirea eficientă a informațiilor către vizitatori și potențiali parteneri de afaceri

CALFA DENT BROSURA
Personalizarea pentru Audiențe Specifice

Broșurile permit o abordare personalizată pentru diferite părți intereseate. De la potențiali clienți la parteneri de afaceri, informația poate fi structurtă și prezenată in mod specific pentru a raspunde niveilor fiecărei audiențe.

SOLUȚII
icons2

Pacienții Calfa Dent sunt persoane de toate vârstele în căutare de servicii stomatologice de calitate superioară. Aceștia doresc soluții personalizate, expertiză ridicată și o experiență confortabilă și sigură într-un mediu profesional și prietenos.

Cercetare de piață:

 • Analiză amănunțită pentru înțelegerea nevoilor și comportamentului pacienților în domeniul stomatologiei.
 • Dezvoltarea unei strategii de marketing eficiente și identificarea oportunităților cheie pe piață.

Prototipare:

 • Crearea prototipurilor pentru vizualizarea și testarea conceptelor de proiectare și funcționalitate înainte de dezvoltarea efectivă a site-ului.
 • Obținerea feedback-ului pentru îmbunătățiri și asigurarea unei experiențe online optime.

Design UX/UI:

 • Dezvoltarea unei experiențe de utilizator (UX) și unui design de interfață (UI) pentru facilitarea navigării și interacțiunii cu site-ul.
 • Creșterea angajamentului și a conversiilor prin intermediul unui design intuitiv și atractiv.

Design individual al site-ului:

 • Crearea unui design personalizat care reflectă identitatea și valorile clinicii stomatologice Calfa Dent.
 • Consolidarea recunoașterii și încrederii în brand prin intermediul unui aspect distinctiv.

Dezvoltare de site corporativ:

 • Dezvoltarea unui site web corporativ bine structurat, oferind informații detaliate despre serviciile stomatologice oferite.
 • Facilitarea procesului de luare a deciziilor pentru pacienți prin intermediul unui conținut informativ.

Optimizare SEO a paginilor de destinație:

 • Implementarea unei optimizări SEO riguroase pentru paginile de destinație, asigurând clasarea optimă în rezultatele motoarelor de căutare.
 • Ușurarea găsirii site-ului de către pacienții potențiali.

Mentenanță și monitorizare continuă:

 • Stabilirea unui plan de mentenanță și monitorizare continuă pentru asigurarea funcționării optime a site-ului.
 • Ajustarea în timp real în funcție de evoluția pieței și feedback-ul pacienților.

Descoperiți Alte Proiecte

Solicitați o consultație gratuita

Alegeți unde vreți sa ne contactați

Solicitați Reducere 10%

Reducere Valabila Doar in Iulie 2024