fbpx
UntilaDent Aligners Banner

UntilaDent Aligners

Identitatea Vizuală, Ambalaje, Broșuri, Carte de Vizită, Etichete, Social Media

ANUL REALIZĂRII
2022

COLABORARE PROMOVARE360 ȘI UNTILADENT

untiladent aligners logo2
Conceptul

Conceptul logoului pentru UntilaDent Aligners, dezvoltat de Promovare 360, se concentrează pe simplitate și eleganță, având în centrul său litera U, inițiala brandului. Aceasta este conturat în jurul unui cerc perfect, evocând structura arcului dentar.

Detaliile rafinate ale logoului transmit atenția la detalii și precizia asociate cu aligners-urile. Cercul perfect la baza literei U nu doar simbolizează simetria și estetica, ci și reprezintă rezultatele corecte ale tratamentului ortodontic. Fiecare aspect al logoului reflectă echilibrul și proporțiile.

Sigla, conturând inițiala brandului, servește drept element cheie în recunoașterea rapidă a brandului și a produselor. Forma literelor, în special a literei U, este creată cu linii fluide și curburi, aducând în evidență o senzație de mișcare și progres, reflectând natura dinamică a transformării ortodontice.

Culorile, spațierea și proporțiile precise contribuie la o identitate vizuală coerentă și memorabilă, realizată cu atenție la detalii de către Promovare 360. În concluzie, logoul UntilaDent Aligners aduce împreună simplitatea, eleganța și semnificația profundă, reprezentând în mod iconic brandul în lumea ortodonției.

Paleta de culori
paleta de culori untiladent aligners
Manual de identitate vizuală
untiladent aligners manual de identitate vizuala
Design Cutie UntilaDent Aligners – care o primește persoana la începutul tratamentului
Pungă în care se alfa cutia
punga aligners
Husa pentru Aligners
husa
Design de Ambalaj și Instrument de Aplicare
Design Punga
Design Ambalaj Comprimante
Design Cutie
Design Ghidul Pacientului UntilaDent Aligners
Ghidul pacientului
Design Flayer Informativ
flyer informativ
Design Stickere UntilaDent Aligners
design stickere
branding 3
branding 4
branding 5

SOCIAL MEDIA MARKETING

SMM ALIGNERS

La UntilaDent Aligners, ne-am axat pe crearea unei experiențe personalizate și informative pentru pacienți. Am acordat o atenție deosebită designului individual, asigurându-ne că fiecare set de aligneri este adaptat nevoilor specifice ale fiecărui pacient. În plus, am pus un accent deosebit pe furnizarea de informații utile și educative, astfel încât pacienții să înțeleagă pe deplin procesul de utilizare a alignerilor și să beneficieze la maxim de rezultatele tratamentului lor ortodontic. Transformăm zâmbetele, oferind atât eficiență cât și înțelegere pe parcursul întregului proces de îndreptare a dinților.

Descoperiți Alte Proiecte

Solicitați o consultație gratuita

Alegeți unde vreți sa ne contactați

Solicitați Reducere 10%

Reducere Valabila Doar in Iulie 2024