fbpx
Sirbu Production

Sirbu Film Production 

ANUL REALIZĂRII
2021
CE AM REALIZAT
icons

Cercetarea de piață

Prototipare

Ux/Ui Design

Design individual

Creare de texte (copywriting)

Dezvoltare de site corporativ

SEO optimizare a paginilor de destinație

COLABORAREA PROMOVARE360 ȘI SIRBU PRODUCTION

Am fost partenerii de încredere ai Sirbu Production, ajutându-i să construiască o prezență online care reflectă valuroile și avantajele companiei. Cu strategii practice și experiență solidă în marketing digital, am contribuit la consolidarea vizibilității online a Sirbu Production.

Sirbu Production proiectare
Design Web

La Promovare360, ne-am axat pe crearea unui design atrăgător care nu doar subliniază individualitatea companiei, dar și aduce beneficii semnificative. Un design bine gândit nu este doar o priveliște plăcută, ci oferă și avantaje practice:

  1. Reflectarea Identității: Fiecare element al designului nostru este conceput pentru a reflecta valorile și personalitatea distinctivă.

  2. Claritate și Eleganță: Am adăugat o notă de claritate și eleganță pentru a crea o impresie profesională și memorabilă.

  3. Diferențiere Competitivă: Un design de calitate pune în evidență Sirbu Production în fața concurenței, captând atenția și consolidând imaginea brandului.

Explorează portofoliul nostru pentru a vedea cum aceste principii se transformă în realitate și aduc plus valoare afacerii tale.

Sirbu Production proiectare2

SIRBU FILM PRODUCTION

SOLUȚII
icons2

Prototipare: Am creat prototipuri pentru a vizualiza și testa conceptele noastre de proiectare și funcționalitate înainte de dezvoltarea efectivă a site-ului companiei Sirbu Production. Acest lucru ne-a permis să obținem feedback și să aducem îmbunătățiri pentru a asigura o experiență online optimă.

Design UX/UI: Am dezvoltat o experiență de utilizator (UX) și un design de interfață (UI) care au facilitat navigarea și interacțiunea clienților cu site-ul companiei. Acest lucru a contribuit la creșterea angajamentului și a conversiilor.

Design individual al site-ului: Am creat un design web personalizat, adaptat pentru a evidenția estetica și personalitatea fiecărui proiect cinematografic. Elementele vizuale au fost atent selectate pentru a transmite atmosfera unică a producțiilor Sirbu Production.

Navigare Intuitivă: am pus accent pe experiența utilizatorului, dezvoltând o structură de navigare intuitivă, care permite vizitatorilor să descopere ușor și plăcut portofoliul vast al companiei. Fiecare detaliu a fost conceput pentru a facilita interacțiunea și explorarea.

Responsivitate pe Dispozitive Mobile: știm că publicul explorează online-ul de pe diverse dispozitive. Prin urmare, am asigurat o experiență de navigare fluentă și plăcută, indiferent de dimensiunea ecranului, pentru a atrage și reține publicul dinamizat.

Formulare și Elemente Interactive: pentru a facilita comunicarea și implicarea, am integrat formulare și elemente interactive pentru feedback și contact rapid. Astfel, website-ul devine o platformă eficientă pentru interacțiunea cu părțile interesate și partenerii de afaceri.

Optimizare SEO a paginilor de destinație: Am implementat o optimizare SEO riguroasă pentru paginile de destinație, asigurându-ne că site-ul companiei este bine clasat în rezultatele motoarelor de căutare și că este ușor de găsit de către clienți potențiali.

Descoperiți Alte Proiecte

Solicitați o consultație gratuita

Alegeți unde vreți sa ne contactați

Solicitați Reducere 10%

Reducere Valabila Doar in Iulie 2024