fbpx
UntilaDent banner

UntilaDent – Clinica Stomatologica

Website, Logo, Elemente Tipografice, Social Media

ANUL REALIZĂRII
2019-2023
CE AM REALIZAT
icons

Cercetarea de piață

Prototipare

Ux/Ui Design

Design individual

Sesiune foto corporativă

Creare de texte (copywriting)

Dezvoltare de site corporativ

SEO optimizare a paginilor de destinație

Mentinanță și monotorizare continuă

COLABORAREA PROMOVARE360 ȘI UNTILADENT

În strânsă colaborare cu UntilaDent, am contribuit la conturarea unei prezențe online centrate pe profesionalism și conținut educativ în domeniul stomatologiei. Am dezvoltat un website personalizat și un blog informativ, cu scopul de a oferi pacienților și celor interesați resurse utile și sfaturi practice despre sănătatea orală. Explorează aceste resurse pentru o înțelegere mai profundă și educativă în legătură cu igiena dentară.

Design Web UntilaDent

Am focalizat eforturile asupra creării unui design captivant pentru UntilaDent, care nu doar subliniază unicitatea clinicii, ci aduce și beneficii semnificative. Un design bine ponderat nu este doar o priveliște plăcută, ci oferă și avantaje practice:

  1. Reflectarea Identității: Fiecare aspect al designului nostru este conceput pentru a ilustra valorile și personalitatea distinctivă ale clinicii UntilaDent.

  2. Claritate și Eleganță: Am adăugat un strop de limpezime și eleganță pentru a crea o impresie profesională și memorabilă.

  3. Diferențiere Competitivă: Un design de calitate scoate în evidență UntilaDent în fața concurenței, captând atenția și consolidând imaginea brandului în domeniul stomatologic.

Explorează portofoliul nostru pentru a vedea cum aceste concepte se materializează și aduc valoare adăugată clinicii tale stomatologice.

Navigarea intuitivă

Structura de navigare intuitivă a website-ului a fost concepută pentru a oferi utilizatorilor o experiență fluentă. Cu un design prietenos, vizitatorii pot accesa rapid informații esențiale despre serviciile stomatologice oferite de UntilaDent.

Responsivitate pe Dispozitive Mobile

Indiferent de locație sau dispozitiv, site-ul este optimizat pentru o experiență perfectă. Responsivitatea pe dispozitive mobile asigură accesibilitatea pe parcursul întregii călătorii online, evidențiind eficiența și inovația în domeniul serviciilor stomatologice oferite de UntilaDent.

Formulare și Elemente Interactive

Pentru a facilita comunicarea și implicarea, am integrat formulare și elemente interactive pentru feedback și contact rapid. Astfel, website-ul devine o platformă eficientă pentru interacțiunea cu vizitatorii și pentru a le oferi informații utile în domeniul stomatologiei, oferind un mediu interactiv și prietenos la UntilaDent.

SEO Optimizare

Strategiilor avansate de SEO pentru a maximiza vizibilitatea online. Prin optimizarea  conținutului și structurii site-ului, am reușit să creștem poziționarea în motoarele de căutare, asigurându-ne că afacerea este găsită rapid și eficient de către publicul țintă.

Monitorizare și Evoluție Continuă

Echipa Promovare 360 se dedică monitorizării constante și îmbunătățirii continue a website-ului. Această abordare asigură relevanța și eficacitatea pe termen lung a platformei online Untila Dent.

Stomatologie UntilaDent

SOCIAL MEDIA MARKETING - CONSTRUIREA UNEI PREZENȚE PE REȚELE SOCIALE

Identitatea Vizuală și Recunoașterea în Lumea Online

Am consolidat identitatea brandului UntilaDent și am crescut recunoașterea online prin abordarea coezivă a elementelor vizuale pe platforme de socializare. Logo-ul și conținutul relevant au format o prezență online puternică și memorabilă.

Promovarea Valorilor și Serviciilor UntilaDent:

Strategiile sociale media au avut ca obiectiv promovarea conținitului educativ și promovarea serviciilor cheie. Conținutul creativ și informativ a subliniat eficiența în transportul internațional, consolidând imaginea de calitate și profesionalism a companiei UntilaDent.

ELEMENTE TIPOGRAFICE

Certificat Cadou UntilaDent

Certificat cadou UntilaDent

Descoperiți Alte Proiecte

Solicitați o consultație gratuita

Alegeți unde vreți sa ne contactați

Solicitați Reducere 10%

Reducere Valabila Doar in Iulie 2024